گردشگری مذهبی در مازندران رونق دارد

گردشگری مذهبی در مازندران رونق دارد

دیجیتوهان/مازندران مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت: گردشگری مذهبی رونق خوبی در استان دارد و نوروز امسال طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در ۳۳۰ امامزاده اجرا شده است.

حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی جمعه ۸ فروردین با حضور  ستاد خدمات سفر  با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در ۳۳۰ امامزاده مازندران گفت: مازندران دارای ۱۳۶۱ امامزاده و بقعه متبرکه است و جزو استان های نخست کشور از این لحاظ محسوب می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: از سویی دیگر استان مازندران به طور سالانه میزبان افزون بر ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر از اقصی نقاط کشور است که از این رو نیز از استان های برتر کشور به لحاظ گردشگرپذیری محسوب می شود.

او افزود: پیوند این دو شاخصه ارزشمند استان مازندران یعنی حضور گردشگران میلیونی؛ وجود امامزادگان و بقاع متبرکه در جای جای استان مازندران از گلوگاه تا رامسر فرصت بسیار مناسبی را برای رونق و توسعه گردشگری مذهبی در دیار علویان فراهم می آورد.

حجت الاسلام حیدری جناسمی گفت: استان مازندران از جمله استان های کشور است که در مسیر مشهد مقدس یا به عبارتی در طریق الرضا قرار دارد که این مسئله هم به لحاظ حضور گردشگران و هم به لحاظ  تشرف مردم به بقاع متبرکه بسیار اثرگذار است و مسافران همه ساله چه در مسیر رفت و چه در مسیر بازگشت از مشهد مقدس از این اماکن و بقاع متبرکه بازدید اسکان و زیارت می کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: البته نباید از بعد میراثی بقاع و امامزادگان مازندران غافل شد و برخی از  بناهای بقاع و امامزادگان استان میراثی بوده و مربوط به دوره های بسیار کهن است که چه در شهر و چه در روستاهای استان واقع شده اند.

او افزود: امامزاده روستای کوات امامزاده یحیی و عباس ساری امامزاده قاسم بابل و بسیاری دیگر از امام زادگان استان دارای بناهای تاریخی و میراثی است.

حجت الاسلام حیدری جناسمی گفت: از سالیان گذشته پای گردشگران خارجی به بقاع متبرکه و امام زادگان استان باز شده است و این اماکن مذهبی با بناهای تاریخی آن برای گردشگران خارجی نیز جذاب است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران افزود: مازندران دارای جاذبه های مختلف طبیعی از جنگل دریا و کوه است که در تمام این بخش ها دارای بقاع متبرکه و امامزاده است. بقاع متبرکه و امامزاده های استان از شهرهای ساحلی گرفته تا مناطق جنگلی و کوهستانی واقع شده است که بر جاذبه های آن می افزاید و در قبال هر نوع ذائقه ای بسته ای برای گردشگری مذهبی در مازندران وجود دارد.

او تاکید کرد: مسئله مهم فراهم آوردن زیرساخت های لازم نظیر راه دسترسی برق گاز در تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه به ویژه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی  است که باید توجه بیشتری به این امامزادگان شود.

حیدری جناسمی اشاره کرد: در حوزه تعالی و رونق گردشگری مذهبی باید یکسری دیگر از زیرساخت ها ایجاد و یا احداث شود که از جمله احداث زائرسراها و مهمان سراها است که هر چند در برخی از امامزادگان ایجاد شده است اما مرمت و توسعه آن نیازمند تخصیص اعتبار است که باید مورد توجه و حمایت ویژه قرار گیرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران افزود: استان مازندران ظرفیت لازم برای توسعه و تعالی گردشگری مذهبی را دارا است و باید زیرساخت های مکمل آن با تامین اعتبار کافی فراهم شود و قطعا فصل نوینی از جذب گردشگر را به همراه خواهد داشت.

به گزارش دیجیتوهان به نقل از کمیته اطلاع رسانی خدمات سفر در مازندران او گفت: مازندران تنها جنگل و دریا و کوه نیست و امامزادگان و بقاع متبرکه میراثی این استان می تواند مقاصد گردشگری در تمام طول سال به ویژه ایام نوروز و فصل تابستان باشد.

پایان خبر دیجیتوهان

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گردشگری مذهبی در مازندران رونق دارد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گردشگری مذهبی در مازندران رونق دارد"، کلیک کنید.