خط و نشان سازمان تعزیرات حکومتی برای تاکسی های اینترنتی: خودتان گزینه «عجله دارم» را جمع کنید
احمد اصانلو در نشست خبری:
رییس سازمان تعزیرات حکومتی با مخاطب قرار دادن تاکسی های اینترنتی گفت: خودتان گزینه «عجله دارم» را جمع کنید
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری دیجیتوهان، احمد اصانلو رییس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری امروز ضمن اعلام آغاز گشت های مربوط به ماه رمضان و نوروز در خصوص عملکرد شعب بدوی در یازده ماهه سال 1402 گفت: در یازده ماهه اول سال 1402، تعداد 634 هزار و 153 پرونده در بخش کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز تشکیل و تعداد 631 هزار و 136 پرونده مختومه شده است. در این مدت عملکرد شعب بدوی (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) نسبت مختومه به وارده برابر با 98 درصد است.
وی درباره عملکرد واحدهای اجرای احکام گفت: در یازده ماهه اول سال 1402، تعداد 432 هزار و 699 پرونده به واحدهای اجرای احکام ارسال شده و تعداد 421 هزار و 943 پرونده مختومه شده است که نرخ عملکرد واحدهای اجرای احکام نسبت مختومه به وارده برابر با 98 درصد است.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی درباره محکومیت های قطعی وارده به اجرای احکام و وصولی گفت: در این مدت بیش از 255 هزار میلیارد ریال از محکومیت های صادر شده وارد اجرای احکام شده است که در مجموع میزان محکومیتها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 3 برابر افزایش داشته است و بیش از 60 هزار میلیارد ریال از محکومیت های صادره وصول شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 98 درصد افزایش داشته است.
وی همچنین درباره عملکرد گشت های مشترک گفت: در 11 ماهه امسال تعداد 38 هزار و 412 تیم گشت مشترک اعزام شده و 260 هزار و 501 مورد بازرسی انجام شده است که منجر به تشکیل 72 هزار و 489 پرونده شده است و همچنین 188 هزار و 12 واحد صنفی بدون تخلف بودند.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه مراسم امروز شروع به کار و آغاز طرح نظارت نوروزی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز معروف به گشت های مشترک است، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات و حلقه آخر نظارت بر بازار برای رسیدگی به تخلفات است. ماموریت نظارت بازرسی بر بازار و کشف تخلفات جزو ماموریت های ما نیست و دستگاه های مختلفی مثل اتاق اصناف و وزارت صمت، سازمان حمایت و…ماموریت های مختلفی در این زمینه دارند. با ابلاغ صادر شده به سازمان صمت مسیولیت اصلی نظارت، بازرسی و کشف تخلفات در سازمان حمایت ازحقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان تجمیع شد.
اصانلو گفت: سازمان ماموریت دارد به گزارش تخلفاتی که سازمان حمایت می دهد رسیدگی کرده و اجرای حکم کند. با وصف اینکه ماموریتی از حیث نظارت بر بازار نداریم اما به لحاظ اهمیت همکاری و تعامل و تسهیل امور برای سازمان حمایت با تمام قوا و امکانات نسبت به سال گذشته در کنار سازمان حمایت بر نظارت بر بازار کمک خواهیم کرد.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: علاوه بر اختصاص شعب سیار در قالب گشت مشترک با کمک و همراهی بازرسان سازمان حمایت و دستگاه های مسیول نسبت به حضور میدانی در بازار اقدام خواهیم کرد.
اصانلو تصریح کرد: در طرح امسال روسای شعب نیز به صورت میدانی و جهادی در بازارها و مجتمع های بزرگ کشور تمام وقت خواهند داشت که در راستای حمایت و کمک و تسهیل امور برای سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده است. بر این اساس از سازمان حمایت نیز مطالبه گری خواهیم داشت و انتظار داریم وقتی روسای شعب ما که مسیولیت اصلی نظارت بر بازار ندارند پای کار هستند، سازمان حمایت و اتاق اصناف نیز با تمرکز بر مراکز عمده توزیع و تولید پای کاربوده و اثر گذار باشند.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه امسال تمام قد پای کار هستیم، ادامه داد: ما به دوشکل گشت سیار و مستقر در مراکز مهم تولید و توزیع حضور میدانی داریم و به محض وصول شکایت رسیدگی و حکم مقتضی را صادر خواهیم کرد.
اصانلو در خصوص شهریه مدارس گفت: ما ابتدای امسال بدون اینکه گزارش یا شکایتی توسط اموزش و پرورش واصل شود، خودمان تشکیل جلسه دادیم و نهایتا با ورود میدانی روسای سیار ما منتهی به تشکیل فقره برای 7 الی 8 مدرسه غیرانتفاعی در تهران و شهریه های هنگفتی که دریافت کرده بودند تشکیل شد و نهایتا منتهی به صدور رای بدوی شد و اخیرا هم در مرحله تجدیدنطرخواهی این آرا قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه همراهی و همکاری که لازم بود در حیث برخورد با بحث شهریه مدارس از ناحیه آموزش و پرورش نشد زیرا دوستان اعتقاد داشتند که شهریه با خود آنها است. در حیث برخورد با تخلفات مدارس غیرانتفاعی جهت اخذ شهریه مازاد همچنان پیگیریم و اگر مردم شکایتی دارند سازمان تعزیرات و سامانه 135 ما در اختیارشان است.
وی گفت: برای رسیدگی به تخلفات مدارس همین که مردم اعلام کنند کدام مدرسه چه نوع تخلفی کرده، ورود کرده و رسیدگی می کنیم.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی درباره قاچاق شیرخشک گفت: امسال بیش از 50 فقره پرونده قاچاق شیرخشک تشکیل شد که پس از رسیدگی بیش از 78 میلیارد ریال جریمه صادر شد. اگر سازمان غذا و دارو در این خصوص شکایت کند و یا اینکه گزارشی به سازمان تعزیرات در این خصوص وارد شود، حتما پیگیری می کنیم.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی درباره پرونده های قاچاق کالا و ارز گفت: از ابتدای امسال تا پایان بهمن 129 هزار و 760 فقره پرونده در شعب تعزیرات حکومتی تشکیل و از این تعداد 127 هزار و 510 فقره پرونده رسیدگی شده است که اکنون در مرحله تجدید نظر یا اجرای احکام قرار دارد.
وی ادامه داد: در این مدت، قاچاقچیان به پرداخت بیش از چهار هزار میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شدند.
اصانلو درباره پرونده های قاچاق ارزی افزود: از میان کل تعداد پرونده های مربوط به قاچاق، 450 فقره پرونده مربوط به قاچاق ارزی بوده است.
وی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی آمادگی دارد که در صورت اعلام بانک مرکزی شعب ویژه و میدانی برای برخورد با صرافی ها و افرادی که در ضوابط اعلام شده از سوی بانک مرکزی را رعایت نمی کنند یا موجب اخلال در نظام ارزی و اقتصادی می شوند، ایجاد کند.
اصانلو درباره نظارت بر عملکرد پلتفرم های فروشگاه های مجازی مانند ( اسنپ پی) گفت: به لحاظ مقررات قانونی مرجع نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی سازمان حمایت و اتحادیه فروشگاه های مجازی است. مسیولیت اصلی نظارت بر بازار مجازی و غیرمجازی با سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان است، اما اگر شکایت و گزارشی واصل شود، ورود خواهیم کرد اما وظیفه و ماموریت و اختیار نداریم تا نسبت به کشف تخلف اقدام کنیم. مردم می توانند با سامانه 135 شکایت خود در خصوص تخلف بازارهای مجازی و حقیقی را به صورت رایگان ثبت کنند و سازمان تعزیرات آن را حتما پیگیری خواهد کرد.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوال دیجیتوهان درباره رسیدگی به موضوع گزینه «عجله دارم» تاکسی های اینترنتی گفت: این گزینه از موضوعاتی بود که هیچ دستگاهی به آن ورود نداشته و ما راسا ورود کردیم و قطعا از مصادیق گرانفروشی است. قبلا تذکرات لازم داده شده و پرونده تشکیل شده و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمام حجت می کنم که شرکت های تاکسی های اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند زیرا اجحاف در حق مردم است و برخی از شرکت ها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند که آن را حذف کنند.
اصانلو در ادامه درباره گرانفروشی بلیت هواپیما گفت: امسال برای 23 شرکت هواپیمایی پرونده تشکیل دادیم و جرایم سنگینی صادر شده که برخی در حال اجرای حکم است. در مجموع 255 میلیارد تومان مجموع محکومیت های این 23 شرکت است.
اصانلو درباره ثبت نام خودرو گفت: برخی از مردم برای خودرو ثبت نام کردند و در زمان ثبت نام، نوع خودرو و زمان فراخوان مشخص شده است و شرکت خودروساز مدعی است در قرارداد برای او تکلیفی ایجاد نشده است. در این موضوع مسیولیتی متوجه ما به عنوان سازمان تعزیرات حکومتی نیست. اگر یک شرکت خودرو ساز خودرویی را بفروشد و شکایت شد و بعد ما متوجه شویم ورود می کنیم. امسال دو الی سه پرونده مهم در این حوزه داشتیم که رسیدگی کردیم. به عنوان مثال در یک پرونده بیش از هزار شاکی خصوصی از حیث گران فروشی داشت که شرکت خودروساز بیش از 2 هزار میلیارد تومان محکوم شده است.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در راستای حمایت از حقوق مردم خودمان پیش قدم شدیم و به حوزه ورود کردیم. مدیران شرکت خودرو سازی را دعوت کردیم و مشکلات دوستانی که ثبت نام کردند را پیگیری کردیم. تعداد ثبت نام متناسب با ظرفیت ایران خودرو نیست و مکاتباتی شد و رییس جمهور دستور ویژه دادند. پیگیر موضوع هستیم و ما از حیث کمک به مردم خودمان ورود کردیم و این به معنای تکلیف ما نیست. ثبت نام بیش از ظرفیت نباید صورت می گرفت. امیدواریم بتوانیم موضوع را پیگیری کنیم. حقوق مردم خط قرمز رییس جمهور است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خط و نشان سازمان تعزیرات حکومتی برای تاکسی های اینترنتی: خودتان گزینه «عجله دارم» را جمع کنید" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خط و نشان سازمان تعزیرات حکومتی برای تاکسی های اینترنتی: خودتان گزینه «عجله دارم» را جمع کنید"، کلیک کنید.