جزییات قتل عام هولناک در رفح؛ شمار شهدا به بیش از 100 نفر رسید

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنلاین دیجیتوهان، شمار قربانیان حمله بامدادی امروز دوشنبه (12 فوریه) رژیم صهیونیستی به رفح به بیش از صد شهید و ده ها مجروح رسیده است. امری که موید نگرانی سازمان ملل و نهادهای بین المللی و منطقه ای، درباره حمله زمینی نظامیان اسراییلی به این شهر مملو از آوارگان فلسطینی است که به اجبار همین نظامیان از مناطق مختلف غزه به این منطقه پناه آورده اند.

 

 

 

حمله خونین ناگهانی

حمله ناگهانی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به رفح واقع در جنوبی ترین منطقه نوار غزه و در مرز مصر، سکوت شکننده این شهر را در هم شکست و وحشت ساکنان و آوارگان فلسطینی ساکن این شهر را برانگیخت. آنها با صدای جنگنده های اسراییلی که محله «الشابوره» واقع در مرکز و چندین منطقه در شرق شهر را هدف قرار دادند، بیدار شدند. پس از آن بود که صدای تیراندازی شدید به گوش رسید، امری که نشان دهنده درگیری شدید نیروهای مقاومت با نظامیان اسراییلی بود که قصد پیشروی در داخل شهر را داشتند. 

این نخستین حمله اسراییل به رفح پس از تهدیدهای مکرر چند هفته ای نخست وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو علیه این شهر بود. شهری که در حال حاضر میزبان حدود 1.4 میلیون نفر (نیمی از جمعیت 2.2 میلیون نفری نوار غزه) است. آوارگان فلسطینی که به اجبار نظامیان اسراییلی به رفح پناه برده اند در جای جای این شهر خیمه زده اند و برخی نیز در پناهگاه ها و سرپناه های موقت ایجاد شده در شهر، ساکنند.

نگرانی های آوارگان

اسعد، آواره فلسطینی که بیش از یک ماه پیش از شمال نوار غزه به رفح پناه آورده، می گوید: «کجا می خواهیم برویم؟ روبروی ما خان یونس است، پشت سر ما دریا است. اینجا هم مرز مصر است».

وی که قبل از رفح به همراه خانواده اش در اردوگاه «النصیرات» در مرکز غزه بود، چند هفته پیش، به اجبار نظامیان اسراییلی به رفح پناه آورد و مانند بسیاری دیگر از آوارگان در یک چادر پلاستیکی در یکی از خیابان های غربی این شهر ساکن است.

یکی دیگر از این آوارگان به نام محمد ابوحطب که دو هفته پیش از خان یونس به این شهر آمده می گوید: «از ما خواستند که خان یونس را تخلیه کنیم.به رفح آمدیم، حالا امروز آنها نیز به رفح حمله کردند. بسیار خب، دیگر کجا برویم؟».

جزییات قتل عام هولناک در رفح؛ شمار شهدا به بیش از 100 نفر رسید

 

وی در ادامه به وحشتی که خود و خانواده اش پس از آوارگی اجباری از خان یونس تجربه کرده و نیز اجسادی که در خیابان های شهر افتاده بود و  عملیات تک تیراندازان اسراییلی علیه ساکنان شهر و بازداشت شماری از شهروندان در ایست های بازرسی نظامی در غرب این شهر اشاره می کند.

روزنامه القدس العربی، امروز با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت که ساکنان نوار غزه اعتمادی به وعده های سران رژیم اشغالگر و در راس آنها نتانیاهو که ادعا می کردند قبل از شروع عملیات علیه رفح «مسیری امن» را برای ساکنان فراهم می کنند، ندارند. زیرا همین وعده ها را زمانی که از خان یونس و شمال غزه خارج می شدند، می شنیدند اما در عمل دیدند که چگونه نظامیان اسراییلی آوارگان فلسطینی در حال عبور از «کریدورهای امن» را اعدام می کردند. 

بر اساس این گزارش، با نگاهی سریع به نقشه نوار غزه می توان دید که در حال حاضر ارتش اشغالگر آن را به «بلوک هایی» تقسیم کرده و دیگر چیزی در نوار غزه باقی نمانده است، به جز یک منطقه جغرافیایی بسیار باریک برای همه ساکنان غزه که  شامل شهر رفح، برخی از مناطق المواصی در غرب شهر خان یونس، و شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه است. هرچند که این مناطق نیز در معرض حملات خونین ارتش اشغالگر قرار دارند و انتظار می رود که روزانه ده ها نفر در آنها شهید شوند. 

تشییع قربانیان و کودکان

ساکنان شهر رفح از صبح امروز تشییع پیکرهای شهدای حمله بامدادی اسراییل را آغاز کرده اند. شهدایی که در میان آنها کودکان شیرخوار نیز به چشم می خورند. 

 

 

یکی از این شهدا، نوزادی است که طی جنگ کنونی غزه به دنیا آمده بود و امروز در 129 مین روز جنگ، جانش را از دست داد. پیکرهایی شهدایی به بیمارستان ها رسیده که کاملا متلاشی شده اند و امکان شناسایی آنها وجود ندارد. 

 

 

به اعلام منابع آگاه پزشکی در حمله بامدادی امروز به رفح و خراب کردن منازل بر سر ساکنان آن و تخریب مساجد بیش از صد نفر به شهادت رسیدند.

 

 

تصاویر منتشر شده از قربانیان این حمله، حجم توحش و جنایت رژیم اشغالگر را بیش از پیش نمایان می کند.محوطه بیمارستان ها پر از پیکرهای شهدا است و کادرهای امدادرسانی از عدم توانایی در رساندن فوری مجروحان به مراکز درمانی به دلیل حجم ویرانی ها شکایت می کنند.

مدیر بیمارستان الکویت صهیب الهمص می گوید که این بیمارستان از مجروح پر شده و داروی مورد نیاز آنها در دست نیست.
بیمارستان ابویوسف النجار نیز اعلام کرده که توانایی بیمارستان های رفح برای خدمات رسانی به مجروحان بسیار محدود است.اما رژیم صهیونیستی اعلام می کند که طی این عملیات ویژه در رفح توانسته دو تن از اسرای خود را آزاد کند.

حمله نیروهای ویژه اسراییل به قلب رفح

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که در عملیات مشترک ارتش، شاباک و پلیس ویژه در رفح دو گروگان اسراییلی نزد حماس به نامهای فرناندو سیمون کرمان 60 ساله و پلیس خیر 70 ساله را که در هفت اکتبر به اسارت گرفته شده بودند، آزاد کرده است.
به اعلام رسانه های اسراییلی در جریان این عملیات ویژه، نیروهای اسراییلی به یک ساختمان در اردوگاه الشابپره یورش بردند و پس از کشتن سه نیروی مسلح مسوول حفاظت این اسرا در طبقه دوم، آنها را آزاد کردند.پس از آن نیروی هوایی برای  منحرف کردن توجه نیروهای مقاومت، اقدام به بمباران رفح کرد تا این دو اسیر از مسیری امن از رفح خارج شوند.

نگرانی های بین المللی 

بسیاری از سازمان های بین المللی و کشورهای عربی و منطقه ای درباره هرگونه حمله زمینی به رفح هشدار می دهند. سخنگوی آنروا تمار الرفاعی می گوید اگر عملیات نظامی در رفح آغاز شود ما شاهد همان نتایج و عواقب وخیمی خواهیم بود که تاکنون در سایر مناطق غزه دیده ایم.کشتار بیشتر مردم و آوارگی آنها.اما ما در جنوب نوار غزه ایم دیگر جایی برای کوچ مردم وجود ندارد.

 کمیسر کل آنروا، فیلیپ لازارینی، می گوید که وضعیت بشردوستانه در رفح «به طور فزاینده ای ناامیدکننده است و هرگونه عملیات نظامی در مقیاس وسیع در میان این ساکنان تنها به تراژدی بیشتر منجر خواهد شد..مردم نمی دانند بعد از این به کجا بروند».

جزییات قتل عام هولناک در رفح؛ شمار شهدا به بیش از 100 نفر رسید

 

سازمان پزشکان بدون مرز نیز اعلام کرده که بیش از یک میلیون نفر در رفح «با تشدید شدید تنش روبرو هستند و بسیاری از آنها در چادرها و پناهگاه های موقت زندگی می کنند.. هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و آوارگی اجباری مکرر، مردم را به سمت رفح کشانده و آنها بدون اینکه گزینه دیگری داشته باشند، گرفتار شده اند».

 

 

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین نیز اعلام می کند که طرح نتانیاهو برای تشدید تنش نظامی در رفح با هدف آواره کردن فلسطینی ها از سرزمین شان صورت می گیرد و اسراییل و آمریکا مسوول عواقب آن هستند به همین دلیل از شورای امنیت سازمان ملل می خواهد که به وظیفه خود عمل کند زیرا این اقدام اشغالگران، تهدیدی علیه امنیت و صلح منطقه و جهان است و به منزله عبور از کلیه خطوط قرمز است.

حماس نیز اعلام کرده که حمله نظامی به رفح به منزله توقف فرآیند مذاکرات برای تبادل اسرا است.

پایان پیام/


آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جزییات قتل عام هولناک در رفح؛ شمار شهدا به بیش از 100 نفر رسید" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جزییات قتل عام هولناک در رفح؛ شمار شهدا به بیش از 100 نفر رسید"، کلیک کنید.