بررسی گوشی M52 5G سامسونگ

اگر شما هم بدنبال مطالعه بررسی گوشی M52 5G سامسونگ هستید این مقاله از سایت دیجیتوهان را مطالعه نمایید.

بررسی گوشی M52 5G سامسونگ

سامسونگ در کنار سری گلکسی A سری دیگری را معرفی کرده به نام سری گلکسی M که درواقع بازار هدف آن، کشور هند، پاکستان و کشورهای دیگر آسیای جنوبی است. مدل‌های مختلف سری گلکسی M نیز درواقع مدل‌هایی از سری گلکسی A هستند که به اصطلاح ری‌برند شده‌اند و از مشخصاتی کاملا یکسان یا همراه با اندکی تفاوت به بازار عرضه می‌شوند. البته به نظر می‌رسد که این موضوع در مورد گلکسی ‌M52 رعایت نشده و تفاوت‌های بسیاری میان آن با گوشی A52 5G و A52s 5G وجود دارد. گوشی M52 به میدان آمده و به نظر می‌رسد حرف‌های بسیاری نیز برای گفتن دارد؛ بنابراین به سراغ بررسی مولفه‌های مختلف آن می‌رویم و سپس نتیجه خواهیم گرفت که آیا میان‌رده‌ی سامسونگ ارزش خرید دارد یا خیر.

 

نکات مثبت

  • صفحه‌نمایش بزرگ با امکان نمایش جزئیات فراوان از محتوا
  • پنل Super AMOLED Plus با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی
  • عمر مفید بالای باتری
  • توان پردازشی بالای پردازنده‌های مرکزی و گرافیکی
  • برخورداری از امکاناتی مانند صفحه‌نمایش همیشه روشن

نکات ضعف

  • سامسونگ می‌توانست شارژ سریع‌تری را داخل جعبه قرار دهد
  • در هنگام کار با گوشی، بدنه‌ پلاستیکی حس خوبی به کاربر منتقل نمی کند
  • نبود جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری

 

طراحی و کیفیت ساخت گوشی M52 سامسونگ

 

  • بسیار سبک و خوش دست
  • طراحی ظاهری زیبا و شیک
  • تنوع رنگ‌بندی شامل مشکی، آبی و سفید
  • ضخامت بسیار کم بدنه

 

سامسونگ بار دیگر به سراغ طراحی متشکل از پلاستیک و شیشه رفته است؛ به این صورت که پنل پشتی و فریم از جنس پلاستیک هستند و پنل جلو نیز از جنس شیشه بوده و محافظ گوریلا گلس ۵ دارد. استفاده از گوریلا گلس ۵ سبب می‌شود صفحه‌نمایش تا حد قابل توجهی از خط و خراش برداشتن در امان بماند. گوشی M52 از ابعاد ۱۶۴.۲ در ۷۶.۴ میلی‌متر استفاده می‌کند و ضخامت آن نیز تنها به ۷.۴ میلی‌متر می‌رسد که یعنی با گوشی هوشمند بسیار باریکی طرف هستیم. وزن این گوشی هوشمند نیز ۱۷۳ گرم است که به هرچه راحت‌تر شدن کار با گوشی هوشمند کمک می‌کند.

کنار یکدیگر قرار دادن مولفه‌های ذکرشده و همچنین در نظر گرفتن طراحی جمع‌وجوری که گوشی M52 دارد سبب شده تا محصول سامسونگ از ارگونومی مناسبی برخوردار شده و درواقع تلفن هوشمند خوش دستی باشد. درواقع کاربر می‌تواند با استفاده از تنها یک دست از اکثر امکانات گوشی M52 استفاده کند.

در پنل جلو کاربر به صفحه‌نمایشی ۶.۷ اینچی برمی‌خورد که نسبت ابعاد ۲۰:۹ سبب شده تا طراحی کشیده‌ای داشته باشد. در اطراف صفحه‌نمایش حاشیه‌ی بسیار کمی به چشم می‌خورد که البته میزان حاشیه در قسمت پایینی صفحه‌نمایش کمی بیشتر از نقاط دیگر است. در بالای صفحه‌نمایش نیز حفره‌ای تعبیه شده تا دوربین سلفی را در خود جای دهد. باید گفت که صفحه‌نمایش از سطحی با لبه‌های صاف برخوردار است؛ اما لبه‌های پنل جلو از انحنای خفیفی بهره می‌برد و فریم نیز این انحنا را تا لبه‌های پنل پشتی ادامه می‌دهد.

پنل پشتی به نحوی طراحی شده تا حس شیشه‌ای بودن را به کاربر بدهد. طراحی آن نیز شامل خطوطی راه‌راه با چینش عمودی می‌شود. به غیر از لوگوی سامسونگ که در انتهای پنل قرار گرفته، ماژول دوربین به چشم می‌خورد که متشکل شده است از سه دوربین به همراه فلش. باید گفت که برآمدگی ماژول نسبت به سطح بدنه کمی توی ذوق می‌زند. درواقع چنین برآمدگی سبب خواهد شد که ماژول نسبت به ضربات وارده، آسیب‌پذیر باشد.

در لبه‌ی بالایی گوشی M52 سامسونگ تنها یک میکروفون به چشم می‌خورد و در لبه‌ی پایینی نیز می‌توان به میکروفون دوم، درگاه USB-C و بلندگو دسترسی داشت. اگر تا این لحظه، مقاله را به دقت مطالعه کرده باشید، حتما متوجه شده‌اید که خبری از جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری در تلفن هوشمند سامسونگ نیست و کاربر برای استفاده از هدفون‌های قدیمی باید از مبدل استفاده کند.

لبه‌ی سمت چپ تنها به درگاهی برای اتصال دو سیم‌کارت یا ترکیبی از یک سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی microSD اختصاص یافته و در لبه‌ی سمت راست گوشی M52 می‌توان به دکمه‌های کاهش یا افزایش حجم صدای خروجی و همچنین دکمه‌ی پاور دسترسی داشت. البته باید اشاره کرد که دکمه‌ی پاور، میزبان حسگر اسکنر اثر انگشت نیز شده تا کاربر بتواند از آن برای خارج ساختن گوشی هوشمند از حالت قفل استفاده کند.

باید در نظر داشته باشید پنل پشتی گوشی M52 با وجود طراحی زیبایی که دارد، اما اثر انگشت را به راحتی جذب می‌کند. به همین علت باید پس از مدتی کار با تلفن هوشمند به دنبال دستمالی برای پاک کردن آثار اثر انگشتانتان از سطح بدنه باشید. با این حال، طراحی تلفن هوشمند میان‌رده‌ی سامسونگ نمره‌ی قبولی را دریافت می‌کند. کیفیت ساخت بالای گوشی M52 نیز از نکات مثبت آن است. دکمه‌های پاور و صدا به خوبی در جایگاه خود قرار گرفته‌اند و زمانی که آن‌ها را لمس کنید تکان نخواهند خورد. همین امر باعث می‌شود که در دست گرفتن  و کار با گوشی M52 حس خوبی را به شما منتقل کند.

 

صفحه‌ نمایش گوشی M52 سامسونگ

 

  • پنل Super AMOLED Plus
  • تراکم پیکسلی بالا به نمایش هرچه بیشتر جزئیات کمک می‌کند
  • نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی
  • صفحه‌نمایشی بزرگ با ابعاد ۶.۷ اینچی

 

سامسونگ برای گلکسی M52 صفحه‌نمایشی ۶.۷ اینچی انتخاب کرده که ۸۶.۴ درصد از سطح پنل جلو را در بر می‌گیرد. گوشی M52 دارای پنل Super AMOLED Plus است، پنلی که اجازه می‌دهد کاربر از نمایش رنگ‌های واقعی‌تر لذت ببرد. البته باید در نظر داشته باشید که میان صفحه‌نمایش Super AMOLED و مدل پلاس آن تفاوت‌هایی وجود دارد. مدل پلاس می‌تواند روشنایی بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهد، البته با این تفاوت که نسبت به Super AMOLED انرژی کمتری نیز مصرف می‌کند.

وضوح تصویر صفحه‌نمایش گوشی M52 برابر است با ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل که با توجه به صفحه‌نمایش ۶.۷ اینچی آن، تراکم پیکسلی معادل ۳۹۳ پیکسل در هر اینچ در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. چنین تراکم پیکسلی سبب می‌شود که کاربر بتواند از تماشای جزئیات بیشتر در تصاویر لذت ببرد. یکی از مواردی که ارزش خرید گوشی M52 را بیشتر می‌کند، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی آن است.

چنین نرخ نوسازی در تمامی بخش‌های سیستم‌عامل یا رابط کاربری در اختیار کاربر قرار نمی‌گیرد و درواقع با توجه به محتوای در حال پخش تنظیم می‌شود. در شرایطی که کاربر در حال تجربه‌ی بازی‌های اندرویدی باشد، تنظیمات صفحه‌نمایش به حالت ۱۲۰ هرتز می‌رود تا کاربر بتواند از تماشای محتوا با نرخ نوسازی بالا لذت ببرد.

تفاوت نرخ نوسازی ۶۰ هرتز با ۱۲۰ هرتز را می‌توان در اجرای نرم و روان‌تر محتوا خلاصه کرد که تاثیر فراوانی روی هرچه بهتر شدن تجربه‌ی کاربری دارد. میزان روشنایی صفحه‌نمایش نیز یکی دیگر از برتری‌های گوشی M52 است. درواقع کاربر به لطف پنل Super AMOLED Plus می‌تواند به روشنایی از صفحه‌نمایش دست یابد که حتی اگر گوشی هوشمند را زیر نور مستقیم نور آفتاب قرار دهید باز هم می‌توان محتوای در حال نمایش را مشاهده کرد.

دربخش تنظیمات کاربر می‌تواند به تنظیم میزان نرخ نوسازی دسترسی داشته باشد که شامل دو حالت می‌شود؛ در حالت اول به‌صورت پیش‌فر ض نرخ نوسازی تصویر روی ۱۲۰ هرتز قرار دارد که البته با توجه به محتوای در حال نمایش تغییر می‌یابد. در حالت دوم نیز کاربر می‌تواند تنظیمات را روی ۶۰ هرتز قرار دهد تا محتوا درنهایت روی نرخ نوسازی ذکر شده اجرا شود. چنین حالتی به کاهش مصرف انرژی کمک می‌کند.

جالب است بدانید که گوشی M52 سامسونگ از قابلیت صفحه‌نمایش همیشه روشن نیز برخوردار است و کاربر می‌تواند از این ویژگی برای نمایش اعلانات مختلف، آن هم بدون روشن کردن صفحه‌نمایش استفاده کند؛ اعلاناتی مانند ساعت، میزان شارژ باتری، تماس ورودی و موارد دیگر که البته پیش از نمایش آن‌ها باید از بخش تنظیمات فعالشان کنید. درمجموع می‌توان گفت که صفحه‌نمایش یکی از نقاط مثبت و برتری‌های گوشی M52 محسوب می‌شود.  

 

اسپیکر گوشی M52 سامسونگ

 

  • بلندگوی مونو
  • حجم صدای خروجی قابل توجه

 

سامسونگ برای گوشی M52 از بلندگوی مونو استفاده کرده است؛ اتفاقی که تازگی ندارد و می‌توان به مدل‌های مختلفی از میان‌رده و پایین‌رده‌های شرکت کره‌ای اشاره کرد که بلندگوی مونو دارند و از بلندگوهای استریو استفاده نمی‌کنند. با این حال، بلندگوی موجود در گلکسی M52 می‌تواند از پس نیازهای معمولی کاربر براید. البته نباید انتظار فراوانی از آن داشته باشید.از نکات مثبت بلندگو می‌توان به پخش صدایی شفاف اشاره کرد که در افزایش حجم خروجی صدا نیز میزان بسیار کمی از کیفیت آن کاسته می‌شود.

 

نرم‌افزار و رابط کاربری گوشی M52 سامسونگ

 

  • اندروید ۱۱ با رابط کاربری One UI 3.1
  • سرعت بالا در اجرای اپلیکیشن‌ها
  • عملکرد نرم و روان رابط کاربری

 

گوشی M52 مجهز شده به سیستم‌عامل اندروید ۱۱ که البته روی آن رابط کاربری ‌One UI 3.1 سوار شده است. از نظر عملکرد می‌توان گفت که محصولات سامسونگ همیشه از نظر عملکرد نرم‌افزاری بسیار نرم و روان کار می‌کنند و این موضوع را می‌توان در گوشی M52 نیز مشاهده کرد.

شما می‌توانید از بخش تنظیمات، حالت تیره یا Dark Mode را فعال کنید. حالتی بیشتر برای استفاده از گوشی هوشمند در محیطی تاریک مناسب است. در این حالت، نه‌تنها انرژی کمتری مصرف خواهد شد، بلکه آسیب کمتری نیز به چشم کاربر وارد می‌شود.

گوشی M52 از نظر امنیتی امکانات متنوعی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. درواقع برای افزایش ضریب امنیتی گوشی علاوه بر اینکه می‌توانید از روش‌هایی مانند وارد کردن الگو یا پین کد استفاده کنید، امکان استفاده از حسگر اسکنر اثر انگشت را نیز خواهید داشت؛ حسگری که در لبه‌ی سمت راست دستگاه و روی دکمه‌ی پاور قرار گرفته است.

از نظر عملکرد باید گفت که این حسگر بسیار دقیق بوده و چه از نظر دقت در شناسایی اثر انگشت و چه از نظر سرعت خارج ساختن گوشی از حالت قفل، عملکرد مطلوبی دارد. گلکسی M52 از حالت تشخیص چهره نیز برخوردار است؛ اما باید گفت که دقت و سرعت آن به حسگر اسکنر اثر انگشت نمی‌رسد.

 

عملکرد سخت‌افزار گوشی M52 سامسونگ

 

  • تراشه‌ی توانمند اسنپدراگون 778G
  • امکان تجربه‌ی اکثر بازی‌های اندرویدی بدون افت فریم ریت

 

گوشی M52 مجهز شده به تراشه‌ای به نام اسنپدراگون 778G ساخت کوالکام که توان پردازشی درخور توجهی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. تراشه‌ی مدنظر که بر مبنای لیتوگرافی ۶ نانومتری تولید شده است از پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای استفاده می‌کند. این هسته‌ها در دو خوشه قرار می‌گیرند که متشکل می‌شود از خوشه‌ی اول با ۴ هسته‌ی کریو ۶۷۰ و فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و خوشه‌ی دوم با ۴ هسته‌ی کریو ۶۷۰ دیگر که روی فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز کار می‌کنند. برای پردازنده‌ی گرافیکی نیز از آدرنو 642L استفاده شده است که در ادامه عملکرد آن را بررسی خواهیم کرد.

در طول مدتی که کارشناسان فروشگاه های معتبر اینترنتی از گوشی M52 استفاده کردند، محصول برند کره‌ای مشکلی از نظر کاهش سرعت یا تاخیر در اجرای اپلیکیشن‌ها نداشت و حتی در استفاده‌ی طولانی‌مدت نیز عملکرد محصول شرکت کره‌ای با افت یا مشکلی مواجه نمی‌شود. شما می‌توانید اکثر بازی‌های اندرویدی را بدون افت فریم تجربه کنید. البته برخی از بازی‌های سنگین با افت فریم ریت مواجه می‌شوند که با توجه به میان‌رده بودن سخت‌افزار گوشی M52 امری طبیعی است.

محصول برند کره‌ای توانسته در بنچمارک انتوتو عملکرد مناسبی داشته باشد و امتیاز مجموع ۴۷۸۴۱۲ را به دست آورد؛ امتیازی که برگرفته از چهار مولفه‌ی مختلف است. این مولفه‌ها شامل پردازنده‌ی مرکزی، پردازنده‌ی گرافیکی، حافظه و UX می‌شوند. امتیاز به دست آمده سبب می‌شود که گوشی M52 در جایگاه بهتری نسبت به هواوی P30 پرو، آنر 20 پرو و گلکسی F62 سامسونگ قرار گیرد؛ اما نسبت به محصولاتی ازجمله گلکسی S10 سامسونگ، ال‌جی G8 ThinQ، می 11 لایت 5G NE شیائومی با اختلافی جزئی عقب بماند.

در بنچمارک بعدی به سراغ گیک‌بنچ رفته‌ایم تا عملکرد گوشی M52 را در آزمون دیگری بسنجیم. در بنچمارک گیک‌بنچ، گوشی M52 سامسونگ به چالش کشیده شد. محصول شرکت کره‌ای در آزمون تک‌هسته‌ای توانست امتیاز ۵۶۴ و در آزمون چندهسته‌ای نیز به امتیاز ۲۴۷۸ برسد. با بررسی‌های صورت گرفته می‌توان گفت که گلکسی M52 عملکرد نسبتا مطلوبی دارد. البته باید گفت که حرارت تولید شده در کارهای سنگین، قابل حس است و می‌تواند روی تجربه‌ی کاربری تاثیر منفی بگذارد.

از نظر حافظه‌ها، کاربر می‌تواند گوشی M52 را در یکی از دو ظرفیت حافظه‌ی رم ۶ یا ۸ گیگابایتی خریداری کنند. البته برای هر دو گزینه، کاربر می‌تواند به حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی دسترسی داشته باشد. با این حال، اگر حافظه‌ی ذکر شده برای کاربر کافی نبود، امکان افزایش ظرفیت از طریق اتصال کارت حافظه‌ی microSD وجود دارد.

 

باتری گوشی M52 سامسونگ

 

  • باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • عمر مفید بالای گوشی حتی در استفاده‌های سنگین
  • سرعت شارژ ۲۵ واتی

 

گوشی M52 سامسونگ از باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کند؛ ظرفیتی که اصولا در اکثر محصولات میان‌رده مشاهده می‌شود، البته می‌توان به محصولاتی در بازار برخورد کرد که باتری با ظرفیت بالاتر دارند. در آزمایشی که داشتیم، باتری محصول برند کره‌ای توانست عملکرد مطلوبی داشته باشد.

در آزمایشی که کارشناسان فروشگاه های معتبر اینترنتی انجام دادند، ویدئویی با کیفیت FHD به مدت یک ساعت پخش شد. تنظیمات گوشی به این حالت بود که میزان روشنایی و حجم صدای خروجی روی ۵۰ درصد قرار داشت.  در مدت ذکر شده یعنی پخش ویدئویی با وضوح تصویر FHD به مدت یک ساعت تنها ۶ درصد از باتری کاسته شد. درواقع گوشی M52 سامسونگ می‌تواند نزدیک به ۱۶ ساعت ویدئویی با وضوح تصویر FHD را در تنظیمات ذکر شده پخش کند.

در آزمایش بعدی به سراغ اجرای بازی COD Mobile رفتیم. طی ۳۰ دقیقه اجرای بازی با تنظیمات روشنایی و حجم خروجی صدا روی ۵۰ درصد در حدود ۹ درصد از حجم باتری کاسته شد. طی ۱ ساعت نیز ۱۷ درصد از شارژ باتری کم شد. با این حساب کاربر می‌تواند نزدیک به ۵ ساعت از تجربه‌ی بازی سنگین اندرویدی روی گوشی M52 سامسونگ با هر بار شارژ کامل لذت ببرد.

برای ذخیره‌ی انرژی موجود در باتری، شما می‌توانید حالت ذخیره‌ی انرژی را فعال کنید. حالت ذکر شده گزینه‌هایی نیز در اختیارتان قرار می‌دهد که بتوانید تنها برخی از ویژگی‌ها را غیرفعال کنید؛ برای مثال می‌توانید سرعت پردازنده را محدود کنید یا صفحه‌نمایش همیشه روشن را غیرفعال کنید تا انرژی کمتری مصرف شود.

در بخش تنظیمات نیز قسمتی در نظر گرفته شده که می‌تواند نمایی کلی از انرژی باقیمانده‌ی باتری در مصارف مختلف را ارائه دهد. شما نه‌تنها در این بخش دسترسی خواهید داشت که مصرف باتری را محدود کنید، بلکه می‌توانید اپلیکیشن‌های در حال اجرا در پس‌زمینه را نیز متوقف سازید.

درمجموع می‌توان عملکرد باتری گوشی M52 سامسونگ را رضایت‌بخش دانست. برای شارژ باتری نیز می‌توان گوشی را با فناوری شارژ ۲۵ وات، شارژ مجدد کرد.  البته باید در نظر داشته باشید که داخل جعبه‌ی گوشی M52 سامسونگ، شارژی ۱۵ واتی قرار گرفته است. با شارژر ۱۵ وات در حدود ۲ ساعت طول می‌کشد تا میزان شارژ باتری را از صفر به صد درصد برسانید، اما با تهیه‌ی شارژر ۲۵ واتی می‌توانید زمان ذکر شده را به ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه کاهش دهید.  

 

دوربین گوشی M52 سامسونگ

 

  • ماژول سه‌گانه با دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی
  • فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز
  • ضبط ویدئو با فرمت 4K در ۳۰ فریم بر ثانیه
  • دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
  • امکان ثبت تصاویر با فیلترهای مختلف اسنپ‌چت

 

سامسونگ برای گلکسی ‌M52 دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی استفاده کرده که از گشودگی دریچه‌ی دیافراگم f/2.2 برخوردار است.  در پنل پشتی نیز ماژول سه‌گانه‌ای قرار گرفته که از دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با فاصله‌ی کانونی ۲۶ میلی‌متری (لنز واید)، f/1.8 و فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز. در کنار دوربین اصلی، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید، میدان دید ۱۲۳ درجه‌ و f/2.2 و دوربین ۵ مگاپیکسلی با حسگر ماکرو قرار گرفته‌اند. در حالی که دوربین سلفی می‌تواند ویدئویی با فرمت FHD در ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند، دوربین اصلی قادر به ضبط ویدئو در حالت 4K در ۳۰ فریم بر ثانیه است.

 

اپلیکیشن دوربین

 

اپلیکیشن دوربین گوشی M52 به کاربر اجازه می‌دهد از امکانات مختلفی برای عکاسی بهره ببرد؛ امکاناتی که برخی از آن‌ها با واقعیت افزوده ترکیب شده‌اند. یکی از این ویژگی‌ها با نام FUN در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. کاربر در این بخش می‌تواند با استفاده از فیلترهای مختلف مبتنی بر واقعیت افزوده، تصاویر جذابی را ثبت کند. البته برخی از حالات عکاسی در بخش بیشتر یا More قرار دارند و برای استفاده می‌توانید آن‌ها را از بخش ذکر شده استفاده کنید یا برای دسترسی راحت‌تر آن‌ها را به نوار ابزار پایینی اضافه کنید.

 

دوربین اصلی

 

دوربین ۶۴ مگاپیکسلی گوشی M52 می‌تواند تصاویر زیبایی را در محیطی با نور کافی ثبت کند؛ اما در صورتی که نور کافی در محیط وجود نداشته باشد، میزان نویز در تصاویر افزایش می‌یابد. از ویژگی‌های مثبت عکاسی با دوربین اصلی را می‌توان ثبت تصاویری با دقت رنگ بالا و جزئیات فراوان دانست.‌ برخورداری از OIS نیز اجازه داده تا لرزش دست کاربر تاثیر بسیار کمی روی کیفیت نهایی عکس بگذارد. تصاویر ثبت شده از محدوده‌ی داینامیک بالایی برخوردار هستند و کنتراست ایده‌آلی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. باید در نظر داشت که گوشی هوشمند، سایز تصاویر ثبت شده را با فناوری ادغام پیکسل‌ها کاهش می‌دهد. البته چنین اتفاقی تاثیر کمی در کیفیت تصاویر دارد.  

دوربین اولتراواید

 

سامسونگ برای دوربین اولتراواید، حسگری ۱۲ مگاپیکسلی استفاده کرده که میدان دید ۱۲۳ درجه‌ای را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. باید در ابدا گفت که با محصولی میان‌رده طرف هستیم و نباید انتظار فراوانی از دوربین‌ها داشت. چنین موضوعی نیز در عکاسی با دوربین اولتراواید به چشم می‌خورد.

دوربین ماکرو

 

دوربین ماکرو می‌تواند از فاصله‌ی ۳ تا ۵ سانتی‌متری از سوژه‌ی مدنظر کاربر تصاویری با جزئیات فراوان ثبت کند. البته به نظر می‌رسد زمانی که سوژه‌ی مدنظر از رنگ قرمز برخوردار باشد، عملکرد دوربین ماکرو به مشکل خورده و نمی‌تواند جزئیات فراوانی از سوژه ثبت کند.

عکاسی پرتره

 

باید در نظر داشته باشید که ماژول دوربین، حسگری مخصوص برای سنجش میزان عمق در تصویر ندارد. با این حال، گوشی M52 می‌تواند تصاویر پرتره‌ی زیبایی را به ثبت برساند. نرم‌افزار گوشی به شما اجازه می‌دهد میزان تار شدن پس‌زمینه‌ی سوژه را با توجه به سلیقه‌تان تنظیم کنید.

 

دوربین سلفی

 

سامسونگ برای دوربین سلفی، حسگری ۳۲ مگاپیکسلی انتخاب کرده که باید گفت در رده‌ی قیمتی که گوشی M52 قرار دارد یکی از بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شود. تصاویر ثبت شده از دقت رنگ بالایی برخوردار هستند و جزئیات قابل توجهی را می‌توان مشاهده کرد.

جمع بندی

 

گلکسی M52 سامسونگ را می‌توان گوشی هوشمندی دانست که ویژگی‌های متعددی را همراه با قیمت مناسب در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برخورداری از صفحه‌نمایشی بزرگ با پنل Super AMOLED Plus که مجهز شده به نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی به همراه تراشه‌ای که قادر به اجرای تقریبا اکثر بازی‌های اندرویدی بدون افت فریم ریت است در کنار ویژگی‌هایی مانند دوربین اصلی و سلفی توانمند و باتری با عمر مفید بالا به ارزش خرید گوشی M52 افزوده‌اند. البته ایراداتی نیز مشاهده می‌شود؛ برای مثال سامسونگ می‌توانست از بدنه‌ای با جنس شیشه به جای پلاستیک استفاده کند یا شارژر سریع‌تری در درون جعبه قرار گیرد. با این حال می‌توان گفت که محصول برند کره‌ای از ارزش خرید بالایی برخوردار است و می‌تواند پاسخگوی نیازهایتان باشد.  

   

سوالات متداول گوشی M52 سامسونگ

 

آیا گوشی M52 سامسونگ قادر به دریافت اندروید ۱۲ است؟ بله. سامسونگ اعلام کرده محصولات میان‌رده را به مدت ۳ سال پشتیبانی می‌کند. گوشی M52 نیز محصولی است که اخیرا وارد بازار شده و انتظار می‌رود مدتی پس از انتشار اندروید ۱۲ آپدیت آن برای گلکسی M52 نیز منتشر شود.

گوشی M52 سامسونگ در چه مدل‌‌هایی راهی بازار شده است؟ گوشی M52 سامسونگ در دو مدل راهی بازار می‌شود که مدل اول دارای حافظه‌ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی است و مدل دوم نیز همراه با حافظه‌ی رم ۸ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی راهی بازار می‌شود.

آیا گوشی M52 سامسونگ از صفحه‌نمایش همیشه روشن استفاده می‌کند؟ بله. البته کاربر ابتدا باید این ویژگی را از قسمت تنظیمات فعال کرده و مشخص کند که چه مولفه‌هایی در حالت صفحه‌نمایش همیشه روشن نمایش داده شود.

برای اینکه بتوانید انتخاب بهتری در زمان خرید گوشی داشته باشید، می‌توانید جدول مقایسه گوشی زیر را مشاهده کنید؛ در جدول زیر گوشی M52 سامسونگ را با محصولاتی ازجمله شیائومی 11 لایت 5G NE، شیائومی 11 لایت 5G و گلکسی A52s مقایسه گردیم.

 

گوشی گلکسی M52 5G Xiaomi 11 Lite 5G NE Mi 11 Lite 5G گلکسی A52s
تاریخ معرفی ۲ دیجیتوهان ۱۴۰۰ ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ۹ فروردین ۱۴۰۰ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
ابعاد ۱۶۴.۲ در ۷۶.۴ در ۷.۴ میلی‌متر ۱۶۰.۵ در ۷۵.۷ در ۶.۸ میلی‌متر ۱۶۰.۵ در ۷۵.۷ در ۶.۸ میلی‌متر ۱۵۹.۹ در ۷۵.۱ در ۸.۴ میلی‌متر
وزن ۱۷۳ گرم ۱۵۸ گرم ۱۵۹ گرم ۱۸۹ گرم
سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت
صفحه نمایش ۶.۷ اینچ – Super AMOLED – ۱۲۰ هرتز ۶.۵۵ اینچ – AMOLED – ۹۰ هرتز ۶.۵۵ اینچ – AMOLED – ۹۰ هرتز ۶.۵ اینچ – SuperAMOLED – ۱۲۰هرتز
سیستم‌عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری One UI 3.1 اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.5 اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12 اندروید ۱۱ و رابط کاربری One UI 3.1
تراشه اسنپدراگون 778G 5G اسنپدراگون 778G 5G اسنپدراگون 780G اسنپدراگون 778G 5G
کارت حافظه بله بله بله بله
حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت ۶۴ و ۱۲۸  و ۲۵۶ گیگابایت ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم ۶ و ۸ گیگابایت ۶ و ۸ گیگابایت ۶ و ۸ گیگابایت ۶ و ۸ گیگابایت
دوربین پشت ۶۴ مگاپیکسل واید ۱۲ مگاپیکسل اولتراواید ۵ مگاپیکسل ماکرو ۶۴ مگاپیکسل واید ۸ مگاپیکسل اولتراواید ۵ مگاپیکسل ماکرو ۶۴ مگاپیکسل واید ۸ مگاپیکسل اولتراواید ۵ مگاپیکسل ماکرو ۶۴ مگاپیکسل واید ۱۲ مگاپیکسل اولتراواید ۵ مگاپیکسل ماکرو ۵ مگاپیکسل تشخیص عمق
دوربین جلو ۲۰ مگاپیکسل ۲۰ مگاپیکسل ۲۰ مگاپیکسل ۳۲ مگاپیکسل
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۲۵۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژ سریع 2۵ وات ۳۳ وات ۳۳ وات ۲۵ وات
رنگ سفید . آبی . مشکی مشکی . آبی . صورتی .  سفید مشکی . سبز . زرد مشکی . سفید . بنفش . سبز

     

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی گوشی M52 5G سامسونگ" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی گوشی M52 5G سامسونگ"، کلیک کنید.