از «قیام» نتفلیکس تا آثار ایرانی در جشنواره بوسان
بیست و نهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم بوسان با نخستین نمایش جهانی فیلم «قیام» ساخته کیم سانگ من محصول کمپانی نتفلیکس افتتاح میشود.
به گزارش دیجیتوهان، بیست و نهمین دوره جشنواره بوسان میزبان نمایش ۲۷۹ فیلم از جمله ۱۳ اولین نمایش بین المللی و ۸۶ اولین نمایش جهانی خواه بود.
این رویداد سینمایی در تاریخ دوم اکتبر با اکران بینالمللی فیلم «قیام» حماسه جنگی تاریخی به کارگردانی کیم سانگ من با فیلمنامهای که توسط نویسنده پارک چان ووک (کارگردان اولد بوی) نوشته شده و توسط نتفلیکس توزیع شده است، آغاز میشود
بیست و نهمین دوره این رویداد ۱۰ روزه با نمایش «دنیای روح» ساخته کارگردان سنگاپوری اریک خو با بازی کاترین دونوو، اسطوره سینمای فرانسوی، به پایان می رسد.ق
فیلم «قیام» یام یک درام تاریخی جذاب است که توسط تیمی برجسته از کارگردانان، نویسندگان و بازیگران ساخته شدهاست، در حالی که «دنیای روح خو» محصول مشترکی است که سؤالات اساسی وجود انسان و معنای زندگی را از طریق بیان سینمایی زیبا بررسی می کند. –
«قیام» همچنین اولین عنوان از محصولات سامانههای نمایش آنلاین است که برای نمایش به عنوان فیلم افتتاحیه جشنواره بوسان دعوت شده است
به گزارش اسکرین، جشنواره بوسان امسال از کوروساوا کیوشی نویسنده و کارگردان ژاپنی که به خاطر فیلمهای ترسناک روانشناختی مانند «سرنخ» (۱۹۹۷) شناخته میشود با اعطای جایزه فیلمساز سال تقدیر میکند و جدیدترین فیلمهایش را به نمایش میگذارد: «مسیر مار» و «ابر» که اخیراً در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد و نماینده سینمای ژاپن در اسکار ۲۰۲۵ خواهد بود.
از دیگر آثار سینماگران مولفه آسیایی که در این جشنواره به نمایش گذاشته میشوند میتوان به فیلم «گرفتار جزر و مد» به کارگردانی جیا ژانکه، داستانی حماسی از چین معاصر و «دانه انجیر معابد» اثر محمد رسول اف اشاره کرد.
دیگر سینماگران ایرانی نیز حضور قابل توجهی در جشنواره بوسان امسال دارند و «اینجا بچه ها با هم زندگی نمی کنند» ساخته محسن مخملباف محصول ایران و انگلستان در اولین نمایش جهانی در بخش اسطورهها، «کیک محبوب من» ساخته بهتاش صناعی ها و مریم مقدم و «شاهد» ساخته نادر ساعی ور در بخش پنجره ای به سینمای آسیا، «برای رعنا» ساخته ایمان یزدی در بخش رقابتی جریان های جدید، «هر کجا، هر زمان» ساخته میلاد تنگشیر محصول ایتالیا در بخش فلش فوروارد، «روز آخر» ساخته فرزاد صمیمی در بخش مسابقه فیلم های کوتاه و «سیاره دزدیده شده من» ساخته فرحناز شریفی در بخش نمایش مستند به نمایش در خواهند آمد.
بیست و نهمین جشنواره فیلم بوسان از ۲ تا ۱۱ اکتبر (۱۱ تا ۲۰ دیجیتوهان) در کره جنوبی برگزار خواهد شد.
پایان خبر دیجیتوهان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از «قیام» نتفلیکس تا آثار ایرانی در جشنواره بوسان" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از «قیام» نتفلیکس تا آثار ایرانی در جشنواره بوسان"، کلیک کنید.